Leuk contact om mee te gaan wandelen in de natuur -graag met auto

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, hobby, ondersteuning, vervoer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Leuk contact om mee te gaan wandelen in de natuur -graag met auto

Hoi, ik ben Emile. Helaas heb ik wat tegenslagen gehad. Ik heb copd en een vorm van niet aangeboren hersenletsel. Dat maakt het voor mij lastig er nog uit te gaan, waar ik vroeger zo van genoot. Bossen, rivieren, de zee. Wat zou het fijn zijn ze weer eens te zien.

Ik ben een vriendelijke man met veel interesses, houd van muziek en praten over allerlei onderwerpen, van kunst tot psychologie tot politiek. Door mijn medische toestand ben ik wel gauw overprikkeld en ook gauw buiten adem. Daarom is het voor mij belangrijk een wandeling beperkt te houden, of in etappes te doen. En een rustige omgeving is ook belangrijk.

Dus een kort wandelingetje met een leuk gesprek, ergens op een bankje. Op een mooie plek. Daar zou je mij een enorm plezier mee doen. Dat zegt waarschijnlijk al direct iets over het type persoon waarnaar ik zoek om dit mee te doen. Iemand die kan doseren, met levenservaring en een stabiel, rustig karakter.

Even voor de duidelijkheid- niet-aangeboren hersenletsel wordt vaak geassocieerd met moeilijk praten of een spraakgebrek. Daar heb ik gelukkig geen last van. Een leuk gesprek zit er zeker in.

Lijkt het je iets? Ik verheug me erop eens kennis te maken met jou.

Met vriendelijke groet,

Emile

gepubliceerd: 19 mei 2023
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.