Wandelvrijwilliger - Nieuw Overbos

Categorieën:
activiteiten, gezelschap, ondersteuning
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Wandelvrijwilliger - Nieuw Overbos

Houd jij van wandelen en wil jij graag op pad met de bewoners van Nieuw Overbos (Heemstede)?

In de buitenlucht genieten onze bewoners ontzettend! Een frisse neus halen in het bos achter de locatie of een wandeling maken door de winkelstraat van Heemstede. Samen herinneringen ophalen of genieten op een bankje van het mooie uitzicht?
Vind jij het leuk om actief te zijn en samen met onze bewoners een wandeling(etje) te maken? Wil je liever met een ‘vast’ iemand wandelen of laat je je graag verrassen met wie je er dit keer op uit zult trekken? Samen vinden we wel een goede match.

Wie ben jij?
Je bent actief en fysiek in staat om een rolstoel te duwen. Daarnaast ben je sociaal en ben je graag (samen met een bewoner) in de buitenlucht. Als wandelvrijwilliger vragen we wel wat zelfstandigheid omdat je alleen met de bewoners naar buiten gaat. Op de locatie is de welzijnsmedewerker of de zorgmedewerker uiteraard wel om te ondersteunen bij de voorbereiding.

Daarnaast is het ook mogelijk om aan te sluiten bij de wandelgroep op de maandagochtend. De activiteitenbegeleider gaat dan samen met vrijwilligers en een aantal bewoners een (korte) wandeling maken. Leuk als je hier bij wil aansluiten!

gepubliceerd: 31 januari 2023
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.