Fluffy mascotte pakken maken

Wanneer:
02 oktober 2022
Tijdsduur:
6 maanden
Categorieën:
activiteiten, hobby, huishouden, klussen, ondersteuning, reparatie
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Fluffy mascotte pakken maken

Ik heb een website over onvoorwaardelijk lieve dingen doen voor anderen. We hebben hier al eerder een oproep gedaan voor iemand die belangeloos 2 mascotte hoofden voor ons wilde maken. Daar is gehoor aan gegeven en zijn inmiddels gemaakt, waar we heel dankbaar voor zijn.

In deze oproep vragen we een kleermaker (evt in opleiding) een coupeuse of iemand anders die redelijk met de naaimachine overweg kan en die onze pakken wil maken. Wij zijn gevestigd in Leiden, dus zoeken iemand die hier een beetje in de buurt woont. We (m’n bestie en ik) zijn beide minima en doen alles al uit eigen knip, dus te ver reizen maakt het financieel lastig. Materialen hebben we zelf al, dus het gaat alleen om het maken van 2 pakken. (Onesies)

We gaan het liefst zo snel mogelijk met deze mascotte pakken op pad om de liefde uit te dragen en zullen oa dak- en thuislozen, eenzame ouderen en zieke kinderen bezoeken. Juist nu is het uitdragen van liefde belangrijk en doen dit dan ook met veel liefde geheel vrijwillig en belangeloos.

Wie zou ons verder willen helpen? Mocht je dit voor ons willen doen, dan wordt je eigen- of de naam van je bedrijf op onze pagina vermeld onder de post ‘Onze sponsoren’ Deze wordt bij elke nieuwe sponsoring geüpdatet in een nieuwe post geplaatst, waardoor je naam/bedrijf regelmatig bovenin de pagina gezien wordt. Is dit voor jou een win-win situatie, we zitten met smart op je te wachten?

Lieve groet Jose

aangepast: 2 oktober 2022
vinkje Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.